Een intake afspraak maken?

Bel ons voor een afpsraak in onze kliniek, of neem contact op via het formulier.

Bel ons nu Contact formulier

Vind een privé kliniek

Als je zoekt naar een privé kliniek Rotterdam wil je waarschijnlijk iets aan jezelf laten doen. Wellicht overweeg je een borstvergroting, een liposuctie of een neuscorrectie. Plastische chirurgie wint de laatste tijd sterk aan populariteit. We leven namelijk in een tijd waar je uiterlijk kan worden aangepast.

En dat is voor sommige vrouwen een uitkomst. Ze lopen bijvoorbeeld al jaren met te kleine bosten, en voelen zich hierdoor minder zelfverzekerd. Een ingreep kan daar vaak verandering in brengen. Een borstvergroting is bijvoorbeeld een zeer ingreep die zeer regelmatig wordt uitgevoerd en al duizenden vrouwen heeft geholpen.

Heb je interesse in een bepaalde ingreep? Laat dan je gegevens achter op het formulier aan de rechterkant, en we nemen z.s.m contact met je op.

Een kliniek in Rotterdam

Of u nu een neuscorrectie, een buikwandcorrectie, liposuctie of iets anders uit wilt laten voeren de werkwijze van plastische chirurgie Rotterdam is in veel gevallen het zelfde. Eerst zult u contact met de kliniek hebben. U kunt hier rechts het formulier invullen.

Vervolgens wordt contact met u opgenomen. Dan is het gebruikelijk om een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak wordt gekeken naar wat u precies wilt laten doen. De mogelijkheden en de prijs wordt besproken. Deze eerste afspraak is vaak gratis. Soms wordt gevraagd om een kleine vergoeding voor de tijd van de chirurg.