Een intake afspraak maken?

Bel ons voor een afpsraak in onze kliniek, of neem contact op via het formulier.

Bel ons nu Contact formulier

Kliniek voor plastische chirurgie

Een plastisch chirurg kan voor verschillende zaken worden ingezet. Waarschijnlijk is de meeste bekende wel de borstvergroting. Een ingreep die inmiddels al lang geen taboe meer is, en door velen vrouwen van alle leeftijden wordt uitgevoerd.

Want te kleine borsten kunnen namelijk voor veel problemen zorgen. Het zelfvertrouwen kan te laag zijn, en vrouwen voelen zich niet meer sexy. Naast een borstvergroting rotterdam kan een plastisch chirurg natuurlijk ook nog andere ingrepen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een botox behandeling, het liften van de oogleden of een neuscorrectie. Veel dingen zijn mogelijk.

Plastische chirurgie regio Rotterdam

In de regio Rotterdam zijn verschillende plastisch chirurgen actief. De prijzen kunnen natuurlijk ook verschillen. Maar ga vooral niet alleen op de prijs af. De bekwaamheid van uw chirurg is veel belangrijker. Een paar honderd euro besparen is echt niet zo belangrijk, het gaat wel om uw lichaam. Over het algemeen kan gezegd worden dat de plastische chirurgie Rotterdam dik in orde is. Er zijn natuurlijk altijd specialisten op bepaalde gebieden welke u mogelijk beter bij een specifieke ingreep kunnen helpen.

Voor ingrepen zoals een borstvergroting, botox en alle andere plastisch chirurgische ingrepen bent u bij ons aan het juiste adres. Vul nu het contact formulier aan de rechterkant van deze pagina in. U wordt zo snel mogelijk teruggebeld. We kunnen alle mogelijkheden, prijzen en informatie met u doornemen. Bellen kan natuurlijk ook.