Een intake afspraak maken?

Bel ons voor een afpsraak in onze kliniek, of neem contact op via het formulier.

Bel ons nu Contact formulier

Een scherpere blik met een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een ingreep van uw oogleden. Deze ingreep wordt door een plastisch chirurg uitgevoerd. Het zijn veelal vrouwen die dit laten doen. Maar er zijn ook mannen die interesse hebben. Deze mensen hebben over het algemeen te maken met hangende oogleden, wat resulteert in een sombere blik. De ingreep kan ervoor zorgen dat uw blik verjongd wordt, en dat u er een stuk minder oud uit komt te zien.

Veel vrouwen  zijn er in de loop der jaren ouder uit komen te zien, en zouden graag hun jonge frisse blik weer terug willen. Een ooglidcorrectie kan hierbij helpen.

Heb je interesse in een ooglidcorrectie in Rotterdam? Vul dan hier naast het formulier in, en we nemen contact met je op om een consult in te plannen.

Rotterdam ooglidcorrectie

De kliniek en chirurg spelen een grote rol bij het laten uitvoeren van een ooglidcorrectie. Contact met een kliniek gaat tegenwoordig vaak via het internet. Je hebt bijvoorbeeld de website online gevonden, of van iemand gehoord die er al ervaring mee heeft gehad. In eerste instantie zul je vaak in contact komen door op consult te komen. De chirurg kijkt naar je oogleden, en de mogelijkheden worden besproken. Ook worden de kosten besproken. Vervolgens bepaal je helemaal zelf of je de ingreep wilt laten doen.

Vervolgens wordt er door de plastisch chirurg een inschatting gemaakt van de haalbaarheid. In veel gevallen zal het haalbaar zijn. In het consult wordt ook gesproken over de eventuele kosten en risico’s. Het consult verplicht je absoluut tot niets.

Als je besluit is om de ooglidcorrectie Rotterdam uit te laten voeren, dan plannen we vervolgens een afspraak met je in. Na de ingreep is het natuurlijk belangrijk om rust te nemen, zodat je ogen volledig kunnen herstellen. In een herhaalafspraak wordt vervolgens gekeken naar het resultaat.De kliniek kan uiteraard ook andere ingrepen zoals bijvoorbeeld een neuscorrectie Rotterdam uitvoeren.