Een intake afspraak maken?

Bel ons voor een afpsraak in onze kliniek, of neem contact op via het formulier.

Bel ons nu Contact formulier

Een neuscorrectie laten doen?

Een neuscorrectie is een ingreep die wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg. Mensen die hun neus niet mooi vinden kunnen deze laten hervormen door een neuscorrectie te laten uitvoeren. De neus kan kleiner of smaller gemaakt worden, de punt van de neus kan worden aangepast. En eventuele scheefstand van de neus kan ook worden gecorrigeerd.

Voor veel mensen kan een neuscorrectie uitkomst bieden, omdat ze al jarenlang ontevreden zijn over de vorm van hun neus. De neus is natuurlijk ook een onderdeel van uw lichaam dat behoorlijk in het zicht zit. En daardoor niet iets wat makkelijk te verbergen is.

Heb jij interesse in een neuscorrectie in de regio Rotterdam? Vul dan rechts je gegevens in en we plannen een consult met je in.

De kliniek

De kliniek en chirurgen hebben veel ervaring met neuscorrecties. Er zijn veel mogelijkheden op dit gebied. Zo is kan de neus worden verkleind, het puntje worden aangepast of de neus kan ook smaller gemaakt worden. Dit is allemaal sterk afhankelijk van uw neus, en uw eigen wensen.

Daarom is het altijd belangrijk om eerst op consult te komen. Dit is dan ook gebruikelijk. Er wordt gekeken naar uw neus, en een inschatting gemaakt van uw wensen. Wat precies uw wensen zijn, bepaald ook de prijs. De privé kliniek Rotterdam kan vervolgens een afspraak met u inplannen om de ingreep uit te laten voeren.

Natuurlijk worden tijdens het consult de risico’s doorgenomen. Het consult is in veel gevallen vrijblijvend. Soms wordt er een kleine vergoeding gevraagd. Na het consult ben je uiteraard tot niets verplicht, het is iets wat je vervolgens helemaal zelf kunt bepalen. Als je de ingreep doorzet, zul je na de operatie je rust moeten pakken. Dit blijft natuurlijk een chirurgische ingreep en het lichaam moet hiervan herstellen. Nadat de neus compleet hersteld is, wordt in een herhaalafspraak gekeken naar de resultaten. Bekijk ook: borstvergroting Rotterdam.