Een intake afspraak maken?

Bel ons voor een afpsraak in onze kliniek, of neem contact op via het formulier.

Bel ons nu Contact formulier

Liposuctie voor overtollig vet

Overtollig vet is voor veel mensen een probleem. Vet op de buik, benen, heupen of billen kunnen problemen veroorzaken. Het ziet er niet mooi uit, en je voelt je minder sexy en aantrekkelijk. Met een liposuctie kan dit mogelijk worden hersteld. Het vet wordt weggehaald. Vaak zijn vrouwen geïnteresseerd in een liposuctie, maar ook komen er regelmatig mannen op consult voor een liposuctie. Tijdens de ingreep wordt het overtollige vet weggezogen.

Als u dus vet wilt laten weghalen op bepaalde plekken, kan de liposuctie mogelijk uitkomst bieden. Het figuur kan er door terugkomen, en het zelfvertrouwen kan weer terugkeren.

Interesse in een liposuctie? Vul dan het formulier op deze website in, en we nemen contact met je op om een consult in te plannen.

Liposuctie laten doen in Rotterdam

Als je het overtollige vet weg wilt laten halen d.m.v een liposuctie, dan zul je een goede chirurg of kliniek moeten vinden. Ervaringen van andere mensen kunnen hierbij hulp bieden. Natuurlijk is het gevoel en de kwaliteit van de kliniek ook een belangrijk punt.

Als je het eerste contact hebt gelegd (bijvoorbeeld via deze website) zul je vaak eerst op consult komen. Er wordt gekeken naar het vet, en bepaald of de mogelijkheden van een liposuctie reëel zijn.

 

Je maakt tijdens dit consult natuurlijk kennis met de plastisch chirurg, en er wordt goed gekeken naar de gebieden waar je liposuctie wilt laten uitvoeren. De chirurg zal een inschatting maken, en uiteraard worden de risico’s met je doorgenomen. Ook komt natuurlijk de prijs aan bod tijdens dit consult. Dit consult is vrijblijvend en verplicht je tot helemaal niets. Je hebt alle tijd om er rustig over na te denken.

Zodra je een beslissing gemaakt hebt, neem je weer contact met de kliniek op. Er wordt vervolgens een afspraak met je ingepland om de liposuctie in Rotterdam uit te gaan voeren. De kliniek voert natuurlijk niet enkel liposucties uit, ook kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een ooglidcorrectie Rotterdam voor een frissere en jongere blik.