Een intake afspraak maken?

Bel ons voor een afpsraak in onze kliniek, of neem contact op via het formulier.

Bel ons nu Contact formulier

Een buikwandcorrectie laten doen

Ben je net zwanger geweest of heel veel af gevallen? Dan is de kans aanwezig dat je onderbuik is gaan hangen of is uitgerekt. Het is vaak een erg lelijk gezicht, en veel vrouwen willen hier dan ook van af. Ze voelen zich minder sexy en aantrekkelijk doordat hun onderbuik zo is gaan hangen. Met een buikwandcorrectie kan het overtollige vel van de onderbuik worden hersteld, zodat de buik weer strak en vrouwelijk wordt.

Veel vrouwen hebben baad gehad bij de buikwandcorrectie. De buik wordt weer strak en het figuur wordt hersteld. Vrouwen zeggen na de ingreep hun zelfvertrouwen weer terug te krijgen, en weer trots te zijn op hun lichaam.

Interesse in een buikwandcorrectie bij een kliniek in regio Rotterdam? Vul dan rechts het formulier in en we plannen een kennismakingsconsult met je in.

Een Rotterdamse kliniek voor een buikwandcorrectie

Als je een buikwandcorrectie uit wilt laten voeren, ben je natuurlijk op zoek naar een goede kliniek in de regio Rotterdam. Vaak zal het internet zorgen voor het eerste contact met een kliniek die de ingreep uitvoert. Daarnaast worden er regelmatig televisieshows gewijd aan plastische chirurgie of de buikwandcorrectie. Daarnaast wordt geadverteerd in vrouwen tijdschriften. Na het eerste contact, zul je een uitnodiging krijgen voor een kennismakingsconsult bij de kliniek in Rotterdam.

In dit gesprek maak je ten eerste kennis met de plastisch chirurg. Vervolgens wordt er gekeken naar de overtollige vel op je buik. Afhankelijk van de reden dat je overtillig vel hebt (zwangerschap, veel afvallen) wordt bepaald of je in aanmerking komt voor de ingreep. Uiteraard worden de kosten met je doorgenomen. Je kunt hier in alle rust over nadenken, het consult verplicht je tot niets.

Voor mensen die geen overtollige huid hebben, maar overtollig vet is een liposuctie Rotterdam een alternatief op de buikwandcorrectie. Ook kan in combinatie met deze ingreep een borstvergroting Rotterdam worden gedaan. Dit staat beter bekend als een mommy makeover.